Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /srv/home/anitavoormeerbudgetnl/domains/anitavoormeerbudget.nl/htdocs/www/includes/menu.inc).

Budgetcoach voor bedrijven

Veel (ziekte)verzuim komt voort uit financiële problemen. Mensen hebben moeite met hun financiële huishouding en slagen er niet in het evenwicht te houden tussen inkomsten en uitgaven. Vaak uit schaamte wordt men ziek. Men laat schulden hoog oplopen en gaat een gat met een gat vullen. Hierdoor is het mogelijk dat schuldhulpverlening noodzakelijk blijkt.

 

  • U heeft werknemers die minder presteren?
  • Aan het einde van de maand wordt het ziekteverzuim groter?
  • Heeft u loonbeslagen?
  • Maakt u zich zorgen over uw werknemer?

 

U als werkgever kunt helpen! Door uw werknemers weer controle te laten krijgen over hun financiële situatie. Hierdoor kunt u mede verantwoordelijk zijn dat uw medewerker NIET in een schuldhulptraject terechtkomt en uw werknemer zijn zelfrespect en perspectief houdt.

 

Veel werkgevers helpen hun werknemers reeds met hun financiën. Het is gebleken dat een onafhankelijke budgetcoach die thuis de zaken op orde komt helpen een positieve invloed heeft op de werknemer. Door het op orde stellen van zijn/haar huishoudboekje en het opzetten van een financieel budgetplan, worden schulden voorkomen of afgelost. Dit creëert ruimte voor sparen en leuke dingen.

 

Financiële coaching levert u als werkgever bijzonder veel op !!

 

U kunt uw  werknemers wijzen op het bestaan van de budgetcoach. U kunt bepaalde medewerkers de diensten van de budgetcoach aanbieden om financiële orde op zaken te stellen. Uw kosten worden snel terugverdiend en uw winst is blijvend omdat het verzuim afneemt en de betrokkenheid bij uw bedrijf toeneemt.  

 

TIP

fiets, besparen, auto, milieu, school, werk

Korte stukjes per auto zijn relatief duur. Door het vele optrekken en remmen tijdens zo'n kippeneindje verbruikt uw auto extra benzine. Bovendien zijn deze korte ritjes extra vervuilend omdat de motor en de katalysator dan nog koud zijn. Voor het milieu, uw beurs en uw lijf is het beter deze korte afstanden te fietsen. De fiets is het milieuvriendelijkste vervoermiddel.

 

Praat eens met uw werkgever over een fiets van de zaak. Hij mag u namelijk een fiets geven of ter beschikking stellen. Er wordt niets belast als de fiets ter beschikking wordt gesteld voor woon- werkverkeer, eigendom van uw werkgever blijft en de catalogusprijs (inclusief btw) niet hoger is dan € 749,00. Ook de OV-fiets is een interessant alternatief voor de auto: gezond en schoon. Zie ook www.ovfiets.nl.

Led-lampen en spaarlampen besparen tot wel 90% energie vergeleken met gewone gloeilampen. Met spaarlampen kunt u uw jaarlijkse energiekosten dus verlagen. Met een led-lamp kunt u nog meer besparen dan met een spaarlamp.